15 yılı aşkın süredir uçtan uca organizasyon hizmeti vermekte olan EKİPMAN ’ın bir parçası olarak kurulmuş olan EKİPMAN ENERJİ, bulunduğumuz zaman diliminin en önemli konularından biri olan enerji ürünleri ve hizmetleri konusunda çalışmaktadır. Enerji üretim çeşitliliğinin arttığı günümüzde temiz enerji üretimi açısından öne çıkan yenilenebilir enerji kavramı güneş, rüzgar, biokütle gibi kaynaklarla fosil kaynak kullanmadan enerji üretimi yapmak noktasında en çok kabul görür hale dönüştü.

İşe bu kabul noktasında yeni enerji teknolojilerini kullanıma sunmak ve bu yükselen değerleri daha ileriye taşıma konusunun EKİPMAN ENERJİ olarak hedeflemiş bulunuyoruz. Avrupa ’nın en kaliteli güneş paneli üreticilerinden olan Galaxy Energy distribütörlüğü ile temiz enerji üretmek ve kullanmak isteyen müşterilerimize panel tedariki ve anahtar teslim tesis kurulumu hizmeti vermekteyiz.

Ayrıca enerjinin verimli kullanılması ve çeşitlendirilmesi açısından ARGE faaliyetlerini de sürdüren EKİPMAN ENERJİ teknolojik gelişimi de yakından takip etmektedir.

5